Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βουτ Βέγκχορστ βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έτοιμος να μετακομίσει στην Αγγλία και να ενσωματωθεί άμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως είναι ο Βουτ Βέγκχορστ.

Ο διεθνής Ολλανδός σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ολοκλήρωσε με το χθεσινό του παιχνίδι τον δανεισμό του στη Μπεσίκτας και επιστρέφει άμεσα στο Νησί. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με την Μπέρνλι για εξάμηνο δανεισμό μέχρι δηλαδή το φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα τυπικά έχουν απομείνει για την επικύρωση της συμφωνίας για τον Ολλανδό, κάτι που αναμένεται σύντομα. Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια των Μπέρνλι και Μπεσίκτας.

Ο Βουτ Βέγκχορστ πέτυχε εννέα γκολ στην Τουρκία. Ένας παίκτης που θυμίζουμε πως έκανε ιδιαίτερα αίσθηση και στο Mundial ειδικά στο παιχνίδι με την Αργεντινή όταν ήρθε σε ρήξη με τον Λιονέλ Μέσι.

Πάντως είναι χαρακτηριστικό πως χθες ο Βέγκχορστ σκόραρε κόντρα στη Κασίμπασα και στάθηκε για αρκετά δευτερόλεπτα μπροστά στους οπαδούς της Μπεσίκτας αποχαιρετώντας τους δείχνοντας πως ήταν το τελευταίο του παιχνίδι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!