ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ένας φίλαθλος της ΑΕΚ έπαθε ανακοπή καρδιάς και μετά τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μία άσχημη εξέλιξη προέκυψε πριν την έναρξη του ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός.

Όπως έκανε γνωστό η «Ένωση», ένας φίλαθλος περίπου 70 ετών που βρισκόταν στη Θύρα 26 έπαθε ανακοπή καρδιάς. Αμέσως στο σημείο πήγαν επτά διασώστες και του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια ο φίλος της Ένωσης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ.

Θυμίζουμε πως περίπου δύο ώρες πριν από την έναρξη του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό είχαμε ένταση έξω από την OPAP Arena με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. ΑΕΚ – Παναθηναϊκός.