Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος εξήγησε στη γερμανική εφημερίδα TZ ότι φαντάζεται τον εαυτό του να τελειώσει την καριέρα του στην Μπενφίκα.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μίλησε σε γερμανικό Μέσο για την παρουσία του στη Μπενφίκα, αποκαλύπτοντας πως φαντάζεται τον εαυτό του να αποσύρεται στους «αετούς».

Το συμβόλαιο του Έλληνα αστέρα ολοκληρώνεται το 2024 αλλά ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται να φύγει από την Μπενφίκα.

«Είναι κάτι ξεχωριστό αυτό που έχω κάνει σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Προφανώς και με κάνει περήφανο. Ναι, φαντάζομαι να τελειώνω την καριέρα μου στην Μπενφίκα.

Αισθάνομαι καλά, αλλά όλο αυτό είναι κάτι μακρινό. Στο ποδόσφαιρο πας μέρα με την ημέρα».

Να θυμίσουμε πως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αγωνίζεται στην Μπενφίκα τα τελευταία 4,5 χρόνια, έχοντας πανηγυρίσει με τους “αετούς” ένα πρωτάθλημα κι ένα Σούπερ Καπ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!