Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της Λίβερπουλ και ο Κλοπ έχει στο στόχαστρο τους Σκρίνιαρ και Μιλένκοβιτς.

Η Λίβερπουλ θέλει ενίσχυση στα μετόπισθεν μετά και τον τραυματισμό του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ήδη υπόψιν του δύο ονόματα. Σκρίνιαρ

Ειδικότερα, ο τεχνικός της Λίβερπουλ φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νίκολα Μιλένκοβιτς της Φιορεντίνα, σύμφωνα με δημοσίευμα του 90min.

Ο Σέρβος μπορεί να λειτουργήσει τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως δεξιός οπισθοφύλακας, κάτι που ίσως έχει βάλει σε πειρασμό τους “κόκκινους”.

Από την άλλη, ο Μίλαν Σκρίνιαρ της Ίντερ έχει εμπλακεί εδώ και καιρό σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια, με την Τότεναμ του Κόντε να είναι το πρώτο όνομα στη λίστα ενδιαφερομένων.

Σύμφωνα με ιταλική πηγή, την Inter Live μέσω του TeamTalk, η Λίβερπουλ έχει πλέον μπει στην κούρσα για τον Σλοβάκο διεθνή μετά τον τραυματισμό του Ολλανδού αστέρα της άμυνάς της.

Ωστόσο, η Ίντερ δεν φαίνεται ιδιαίτερα… ψημένη να τον παραχωρήσει. Τουλάχιστον, όχι με το αζημίωτο, δεδομένου ότι είναι η μέση της χρονιάς και θα μείνει χωρίς έναν βασικό αμυντικό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!