Εθνική Πορτογαλίας: Βασικός υποψήφιος για τη θέση του Φερνάντο Σάντος φαίνεται πως είναι ο «πρώην» του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

O Ρομπέρτο Μαρτίνεθ φαίνεται πως είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος για την αντικατάσταση του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Πορτογαλίας.

Η περίπτωση του Ισπανού τεχνικού φαίνεται πως ενδιαφέρει τους Ίβηρες, που αποδέσμευσαν τον Φερνάντο Σάντος μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνει η Telegraph σε ρεπορτάζ της, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ είναι ο βασικός υποψήφιος για να διαδεχθεί τον άλλοτε ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Ελλάδας.

Η δουλειά που παρουσίασε στην εθνική Βελγίου έχει πείσει την ομοσπονδία της Πορτογαλίας, παρά την πρόσφατη αποτυχημένη του πορεία στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!