Έντονη φημολογία επικρατεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα σχετικά με την επιστροφή του Κέμπα Γουόκερ στους Μπόστον Σέλτικς.

Οι Ντάλας Μάβερικς αποδέσμευσαν τον Κέμπα Γουόκερ την Παρασκευή, μία ημέρα πριν κλείσει συμβόλαιο για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο 32χρονος Γουόκερ ήταν μια καλή προσθήκη για το Ντάλας, όταν πέτυχε 32 πόντους τον περασμένο μήνα, αλλά αυτή η επίδοση ήρθε σε μια ήττα που έμειναν εκτός ο Λούκα Ντόντσιτς και ο Σπένσερ Ντινγουίντι. Είχε ελάχιστη επίδραση σε άλλα παιχνίδια και οι Μάβερικς αποφάσισαν ότι είχαν νεότερους γκαρντ που είχε περισσότερο νόημα να δώσουν προτεραιότητα για το υπόλοιπο της σεζόν.

Το tweet του Τέιτουμ για τον Κέμπα Γουόκερ

Δεν υπάρχει τίποτα που να αγαπούν περισσότερο οι παίκτες του ΝΒΑ από το να τουιτάρουν emojis με μάτια. Ο Τέιτουμ γνωρίζει ότι οι Σέλτικς μόλις άνοιξαν μια θέση στο ρόστερ μετά την ανταλλαγή του Noah Vonleh με τους Spurs και η ομάδα του θα μπορούσε σίγουρα να χρησιμοποιήσει έναν pull-up ballhandler με εμπειρία και ψυχραιμία για να συμπληρώσει τον Payton Pritchard. Ο Τέιτουμ φυσικά θέλει να επανενωθεί με έναν από τους πιο στενούς συμπαίκτες του όλα αυτά τα χρόνια και ίσως αυτό να είναι μέσα στα χαρτιά, αλλά η ομάδα έχει άλλες ανάγκες που θα μπορούσαν να καλυφθούν πριν ολοκληρωθεί το deal με τον Κέμπα Γουόκερ που δεν έχει ιδιαίτερο αντίκτυπο στην άμυνα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!