H Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου γνώρισε την ήττα με 6-2,6-3 από την Λουτσία Μπροντζέτι και η Ελλάδα αποκλείστηκε από την Ιταλία.

H Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου γνώρισε την ήττα με 6-2,6-3 από την Λουτσία Μπροντζέτι , μετά 1 ώρα και 19 λεπτά αγώνα, και η Ελλάδα αποκλείστηκε από την Ιταλία στα ημιτελικά του United Cup.

Η Ελληνίδα τενίστρια που προτιμήθηκε την τελευταία στιγμή έναντι της Δέσποινας Παπαμιχαήλ, λόγω της θετικής προϊστορίας της κόντρα στην Λούσια Μπρονζέτι, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην αντίπαλό της, που οδήγησε την Ιταλία στην τρίτη και καθοριστική νίκη επί της Ελλάδας (3-1), παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό της νεοσύστατης διοργάνωσης, απέναντι στις ΗΠΑ. Γραμματικοπούλου

Νωρίτερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάστηκε να κάνει ανατροπή, δυσκολεύτηκε πολύ, αλλά τελικά κατάφερε να νικήσει μετά 2 ώρες και 35 λεπτά , με 4-6,7-6,6-3 τον Ματέο Μπερετίνι στην Ken Rosewall Arena, προκειμένου να κρατήσει-για λίγο όπως αποδείχθηκε- «ζωντανή» την Ελλάδα στην υπόθεση πρόκριση για τον τελικό του United Cup , μειώνοντας προσωρινά σε 1-2 με την Ιταλία, πριν η Μπροντζέτι διαμορφώσει το 1-3.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!