Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στη βαριά ήττα των Μιλγουόκι Μπακς από τους Χορνετς και έδωσε... υπόσχεση για επιστροφή στις νίκες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ένας από τους κορυφαίους σκόρερ του ΝΒΑ -3ος με 32,7 πόντους ανά αγώνα πριν το ματς με τους Χόρνετς-, περιορίστηκε σε εννέα πόντους-ιστορικό χαμηλό στη σεζόν- και η Σαρλότ, η ομάδα με το χειρότερο ρεκόρ στην Ανατολική περιφέρεια, νίκησε με 138-109 στους Μιλγουόκι Μπακς μέσα στο στο Fiserv Forum. 

«Στο επόμενο», έγραψε στο twitter ο Ελληνας σούπερ σταρ, θέλοντας να ξεχάσει γρήγορα την «εφιαλτική» βραδιά , για εκείνον και την ομάδα του, στο Μιλγουόκι.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ είχε με 2 σουτ εύστοχα στα 7 σε 22 λεπτά, ενώ το προηγούμενο χαμηλό του ρεκόρ σε πόντους του αυτή τη σεζόν ήταν 16 πόντους, δύο φορές.

«Δεν έχουμε ανταποκριθεί σε αυτό που χρειάζεται για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε ένα παιχνίδι NBA πολλές φορές τώρα», είπε ο προπονητής των Μιλουόκι Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλτσερ. «Και, είναι ανησυχητικό», πρόσθεσε, όπως αναφέρει το ESPN.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!