Δεν ήταν καλά τα νέα στη Λίβερπουλ σχετικά με τον τραυματισμό του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, θα μείνει εκτός δράσης για περισσότερο από ένα μήνα λόγω μυϊκού τραυματισμού, όπως δήλωσε την Παρασκευή ο προπονητής της ομάδας Γιούργκεν Κλοπ.

Ο αρχηγός της Ολλανδίας αποχώρησε στο ημίχρονο της ήττας με 3-1 από τη Μπρέντφορντ τη Δευτέρα, με τον Κλοπ να δηλώνει σήμερα: «Ο τραυματισμός του αποτελεί τεράστιο πλήγμα. Η διάγνωση ήταν αρκετά σκληρή. Μιλάμε για εβδομάδες, περισσότερο από ένα μήνα, αλλά ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα. Είναι δύσκολο γι ‘αυτόν».

Η Λίβερπουλ είναι έκτη στη βαθμολογία της Premier League με 28 βαθμούς σε 17 αγώνες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Βίρτζιλ Φαν Ντάικ