Ο Νεμάνια Βίντιτς αναφέρθηκε στον Χάρι Μαγκουάιρ και τόνισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να τον στηρίξει.

Ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νεμάνια Βίντιτς, κάλεσε τους “κόκκινους διαβόλους” να προστατεύσουν τον αρχηγό Χάρι Μαγκουάιρ σε μια προσπάθεια να τον επαναφέρουν στην καλύτερη δυνατή φόρμα.

Ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, έχει περάσει μια δύσκολη σεζόν, και βρέθηκε εκτός φόρμας στο Ολντ Τράφορντ. Ο κεντρικός αμυντικός έχει ξεκινήσει μόνο σε τέσσερα παιχνίδια της Premier League μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν και ο πρώην “κόκκινος διάβολος”, Νεμάνια Βίντιτς, έδωσε στον σύλλογο της καρδιάς του κάποιες συμβουλές για το πώς θα αποκαταστήσει την αυτοπεποίθηση και το επίπεδο απόδοσης του Μαγκουάιρ.

«Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μαγκουάιρ δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αυτή τη σεζόν. Νομίζω ότι μπορείς να κάνεις μερικά πράγματα και ένα από αυτά είναι να μην παίζεις σε κάθε ματς, καθώς προσπαθείς να βρεις ξανά τη φόρμα σου και να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση. Ένας προπονητής θα μπορούσε να τον παίξει σε πιο εύκολα παιχνίδια, όχι ότι υπάρχουν πολλά στην Premier League, και να τον βγάλει για πιο δύσκολα ματς», δήλωσε στην Athletic και πρόσθεσε:

«Ο παίκτης πρέπει να νιώσει ξανά δυνατός και ισχυρός στο γήπεδο, όχι όπως είναι τώρα που νιώθει ότι δεν συμβαίνει τίποτα καλό. Είναι δύσκολο να παίζεις καλά όταν είσαι κάτω από τόση πίεση, γιατί ο κόσμος περιμένει να κάνεις κάποιο λάθος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!