Σάκκαρη-Τρεβιζάν 1-2: Ήττα στις λεπτομέρειες υπέστη η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και η Ιταλία προηγείται με 1-0 στις νίκες.

Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στη Μαρτίνα Τρεβιζάν καθώς ηττήθηκε με 2-1 σετ στην «πρεμιέρα» της Ελλάδας με την Ιταλία στο Final 4 του United Cup.

Σε μία αναμέτρηση που κράτησε πάνω από τρεις ώρες, η Μαρία Σάκκαρη λύγισε από το καλό παιχνίδι της Τρεβιζάν και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες.

Από το πρώτο σετ, η Τρεβιζάν έδειξε την αποφασιστικότητά της και το πόσο καλά είχε διαβάσει το παιχνίδι της Σάκκαρη. Αποτέλεσμα ήταν να προηγηθεί με 1-0 σετ. Το προβάδισμα της Ιταλίδας τενίστριας κατάφερε να «σβήσει» η Σάκκαρη στο δεύτερο σετ με αρκετή πίεση.

Η σπουδαία μάχη των δύο αθλητριών συνεχίστηκε και στο τρίτο σετ, στο οποίο η Μαρτίνα Τρεβιζάν επικράτησε 7-5.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!