Ποδοσφαιριστής από τη Μαρτινίκα αποδείχθηκε λίγο περισσότερο... μερακλής αφού συνελήφθη με 100 κιλά κοκαΐνη στο αεροδρόμιο του Παρισιού.

Ο 29χρονος Ζαν-Μανουέλ Νεντρά από τη Μαρτινίκα συνελήφθη στο αεροδρόμιο Σαρλ Ντε Γκολ του Παρισίου μαζί με τη σύντροφό του έχοντας στις βαλίτσες 100 κιλά κοκαΐνης.

Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Λελιόν ντου Λαμεντίν της Μαρτινίκα ήταν στόχος των Αρχών, οι οποίες είχαν πληροφορίες πως μαζί με τη σύντροφό του στο αεροδρόμιο Σαρλ Ντε Γκολ, είχαν στις βαλίτσες τους πάνω από 100 κιλά κοκαΐνης, όπως αναφέρει η γαλλική Le Parisien.

Τους έγινε ο απαραίτητος έλεγχος και διαπιστώθηκε πως είχαν στην κατοχή τους την τεράστια ποσότητα ναρκωτικών.

Το περιστατικό έγινε γνωστό την Πέμπτη (05/01) από την εισαγγελία Μπομπινί. Το ζευγάρι παρουσιάστηκε στον ανακριτή την Τετάρτη (04/01). Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής κρίθηκε προφυλακιστέος. Από την άλλη, η σύντροφός του αφέθηκε ελεύθερη υπό δικαστική επιτήρηση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!