Ξανά στο μεταγραφικό προσκήνιο της Μπολόνια βρίσκεται το όνομα του Όλεγκ Ρέαμπτσουκ και ο Ολυμπιακός εμφανίζεται «ζεστός».

Την πόρτα του Όλεγκ Ρέαμπτσουκ χτυπά ξανά η Μπολόνια σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν ιταλικά ΜΜΕ. Ολυμπιακός

Ειδικότερα, με βάση τα εν λόγω ρεπορτάζ έχει ξεκινήσει ένας νέος κύκλος επαφών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπολόνια για την απόκτηση του παίκτη.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα ισχυρίζονται πως οι επαφές των εμπλεκόμενων πλευρών βρίσκονται σε καλό δρόμο για την ύπαρξη συμφωνίας που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα να πει το «ναι» για τη μεταγραφή του παίκτη αρκεί να έρθει στα χέρια του η σωστή πρόταση. Και φυσικά, σωστή πρόταση είναι αυτή που θα τον ικανοποιήσει οικονομικά, πράγμα που σύμφωνα με τους Ιταλούς είναι πρόθυμη να κάνει η Μπολόνια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!