Ο Ουσμάν Ντεμπελέ φαίνεται πως έχει αποφασίσει να μην αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα Ουσμάν Ντεμπελέ είναι συγκεντρωμένος στην ομάδα του και δεν σκοπεύει να δεχτεί καμία πρόταση αυτή τη στιγμή.

Ειδικότερα, η Marca αναφέρει ότι ο διεθνής Γάλλος «έχει ρίξει άγκυρα στη Βαρκελώνη τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο». Μπορεί, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, να μην έχει βρει ακόμα τον εαυτό του, αλλά το πρότζεκτ που του παρουσίασε ο Τσάβι τον ελκύει και θέλει να είναι κομμάτι του.

Να θυμίσουμε πως ο Ντεμπελέ υπέγραψε επέκταση συμβολαίου στην Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι, το οποίο διαρκεί μέχρι το 2024.

Έκτοτε, αρκετές ομάδες του έχουν χτυπήσει την πόρτα αλλά εκείνος είναι προσηλωμένος στην ομάδα του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!