Ρεπορτάζ των ισπανικών Μέσων αναφέρουν πως η Παρί Σεν Ζερμέν είναι πρόθυμη να πουλήσει τον Νεϊμάρ μέχρι και για 50 εκατομμύρια ευρώ.

Παρί Σεν Ζερμέν και Νεϊμάρ φαίνεται πως ακολουθούν χωριστούς δρόμους. Οι σειρήνες που θέλουν την ομάδα και τον Βραζιλιάνο να βρίσκονται στα… μαχαίρια επανήλθαν και θέλουν τους πρωτευουσιάνους να πουλάνε όσο όσο τον «Νέι» αρκεί να τον δουν να φεύγει από το Παρίσι.

Ειδικότερα, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει θέσει τον Νεϊμάρ προς πώληση και είναι πρόθυμη να ακούσει προτάσεις για την παραχώρησή του ακόμα και από τον Ιανουάριο, σύμφωνα με το Fichajes.

Ο γαλλικός σύλλογος έχει μειώσει την τιμή του σε μόλις 50 εκατομμύρια ευρώ, αναφέρει το δημοσίευμα, γεγονός που θα μπορούσε να προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων της Premier League, όπως η Νιούκαστλ, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι.

Στην πράξη, όμως, ο Νεϊμάρ παραμένει στη διάθεση του Γκαλτιέ και κανένας εκ των ανθρώπων της Παρί ή των εκπροσώπων του παίκτη έχει κάνει λόγο για την αποχώρησή του από τον σύλλογο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!