Ο Χάρι Κέιν μίλησε για το χαμένο πέναλτι κόντρα στη Γαλλία στο πρόσφατο Μουντιάλ, τονίζοντας πως θα τον στοιχειώνει για πάντα.

Ο Χάρι Κέιν παραδέχθηκε ότι το πέναλτι που έχασε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, το οποίο καταδίκασε την Αγγλία σε αποκλεισμό στα προημιτελικά, θα τον ακολουθεί για το υπόλοιπο της ζωής του, αλλά υποσχέθηκε ότι δεν θα τον επηρεάσει προσωπικά ή επαγγελματικά. Το αντίθετο, μάλιστα, καθώς όπως υπογράμμισε τον έκανε πιο πεινασμένο από ποτέ για επιτυχία.

Στην ήττα της Αγγλίας με 2-1 από τη Γαλλία τον περασμένο μήνα, ο αρχηγός των «Τριών Λιονταριών» σημείωσε το πρώτο γκολ από την άσπρη βούλα, αλλά αστόχησε από το ίδιο σημείο όταν του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία για την ισοφάριση έξι λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης.

«Μάλλον θα το θυμάμαι για το υπόλοιπο της ζωής μου, αλλά αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Δεν πρόκειται να με επηρεάσει ως παίκτη ή ως άτομο. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να βελτιωθώ», δήλωσε ο Κέιν στην εφημερίδα Evening Standard, προσθέτοντας: «Συνέβη, ήθελα απλώς να παίξω ξανά όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να το βγάλω από το μυαλό μου. Είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσεις… Ήταν μια δύσκολη στιγμή για μένα».

Κέιν: “Πλέον, είμαι πιο πεινασμένος” 

Από την ημέρα που επέστρεψε στην Τότεναμ, ο Κέιν βρήκε δίχτυα τρεις φορές σε ισάριθμα παιχνίδια και σημείωσε ένα τέρμα στη νίκη με 4-0 επί της Κρίσταλ Πάλας για την Πρέμιερ Λιγκ.

«Με έκανε να σκεφτώ, όπως με έκανε ακόμα πιο πεινασμένο να επιστρέψω και να είμαι επιτυχημένος. Έτσι, νύχτες όπως η πρόσφατη απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας είναι πάντα καλές για εμένα και την ομάδα», πρόσθεσε ο Κέιν.

Ο Κέιν χαιρέτισε επίσης την απόφαση του προπονητή Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να παραμείνει και να ηγηθεί της προσπάθειας της Αγγλίας στο Euro 2024, τονίζοντας ότι έχουν κάτι να αποδείξουν μετά τις ήττες από την Ιταλία στον τελικό του Euro 2020 και την Κροατία στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μένει», είπε ο Κέιν. «Νιώθω ότι υπάρχει κάποια ημιτελής δουλειά εκεί και είναι ένας φανταστικός προπονητής. Η δουλειά αρχίζει ξανά τον Μάρτιο και θα είμαστε έτοιμοι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!