Ο αστέρας της Λίβερπουλ, Ρομπέρτο Φιρμίνο φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων από τη Σαουδική Αραβία.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ Ρομπέρτο Φιρμίνο φέρεται να έχει δεχθεί προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία, οι οποίες θα μπορούσαν να τον οδηγήσουν να ακολουθήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μέση Ανατολή.

Ο Φιρμίνο θέλει να συζητήσει ξανά τους όρους του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ. Η ομάδα του Μέρσισαϊντ από την πλευρά της είναι έτοιμη να θέσει σε ισχύ διετές συμβόλαιο, αλλά το Sky Deutschland αναφέρει ότι ο Βραζιλιάνος αστέρας έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών συλλόγων. Τώρα που διανύει τους τελευταίους έξι μήνες της συμφωνίας του στο Άνφιλντ, οι φήμες οργιάζουν και το όνομά του φιγουράρει στις λίστες ομάδων κατώτερων σε επίπεδο αλλά πλουσιότερων πρωταθλημάτων.

Πρώτες απ’ όλους ενδιαφέρονται για τον Φιρμίνο ομάδες από την Σαουδική Αραβία, οι οποίες εξετάζουν την επιλογή να δελεάσουν τον Βραζιλιάνο με τεράστιο συμβόλαιο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!