Ο Ανσού Φατί φαίνεται πως έχει κουράσει τη Μπαρτσελόνα, η οποία σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον παραχωρήσει δανεικό το συντομότερο δυνατό.

Η Μπαρτσελόνα έχει κουραστεί να περιμένει από τον Ανσού Φατί να βρει τον ρυθμό του στο Καμπ Νου και θα μπορούσε να εξετάσει τον δανεισμό του ταλαντούχου αλλά συχνά τραυματία 20χρονου, υποστηρίζει το Fichajes.

Οι «μπλαουγκράνα» βλέπουν στην αντίπερα όχθη τον αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ, να ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο τους τελευταίους 18 μήνες, ενώ ο Φατί δεν έχει ακόμη εκπληρώσει πλήρως τις υποσχέσεις του.

Ο ακραίος επιθετικός, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ στη νίκη της Μπαρτσελόνα με 4-3 επί της Ιντερσίτι στο Copa del Rey, έχει μόλις τρία γκολ και τρεις ασίστ στη La Liga φέτος.

Ο Τσάβι δεν βλέπει… προκοπή και έχει δώσει το «πράσινο φως» για τον δανεισμό του Ανσού Φατί και μάλιστα… γρήγορα. Όπως επισημαίνουν ρεπορτάζ από την Ισπανία, δεν αποκλείεται ο δανεισμός του μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ αν δεν γίνει αυτό πράξη, πολύ πιθανόν να τρώει… πάγκο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!