Ο Θοδωρής Καρυπίδης βρέθηκε στην προπόνηση του Άρη και μίλησε στους παίκτες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Παράπονα από τη διαιτησία αλλά και από την εμφάνιση της ομάδας του είχε ο Θοδωρής Καρυπίδης. Ο ιδιοκτήτης του Άρη βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας μίλησε στους παίκτες για το αποτέλεσμα αλλά και για την εμφάνιση που είχαν στο ντέρμπι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θοδωρής Καρυπίδης:

«Όπως το είδε όλος ο κόσμος, δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από την χθεσινή εμφάνιση. Δεν είχατε πάθος και μαχητικότητα, περίμενα πολύ καλύτερη εμφάνιση.

Ναι μεν ο διαιτητής δεν ήταν καλός, μας αδίκησε, ειδικά στο γκολ υπάρχει φάουλ και δεν έπρεπε να μετρήσει, αλλά πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Έχουμε αποδείξει ότι όταν παίζουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες μπορούμε να κερδίζουμε και τους διαιτητές.

Δεν μας ικανοποιούν μόνο οι νίκες με Παναιτωλικό ή Λαμία. Μια μεγάλη ομάδα δείχνει το μέταλλο της με τις νίκες στα ντέρμπι. Αυτές δείχνουν τον χαρακτήρα της μεγάλης ομάδας, οπότε δεν είναι δυνατόν να ξαναδούμε μια τέτοια εμφάνιση.

Περιμένω αντίδραση άμεσα από το ματς της Κυριακής, μην επαναπαύεστε στα μεγάλα σας συμβόλαια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!