Ο Γουέστον ΜακΚένι θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τη Γιουβέντους όπως όλα δείχνουν και Τσέλσι-Τότεναμ τρίβουν τα χέρια τους.

Ο Γουέστον ΜακΚένι φαίνεται πως περιμένει προτάσεις από τις «μεγάλες» της Πρέμιερ Λιγκ, Τσέλσι και Τότεναμ ενώ έχει απορρίψει μια προσφορά 40 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπόρνμουθ, σύμφωνα με το Calciomercato.

Ο 24χρονος μέσος φέρεται να έχει επίσης απορρίψει μια δεύτερη προσέγγιση από την Άστον Βίλα καθώς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα κορυφαίου επιπέδου.

Από την πλευρά της, η Γιουβέντους είναι έτοιμη να δεχτεί προσφορές για τον ποδοσφαιριστή και αν κάποιος σύλλογος ταιριάζει με την αποτίμησή του, θα μπορούσε να ολοκληρωθεί η πώλησή του άμεσα. Ο Αλέγκρι φαίνεται πως έχει δώσει το πράσινο φως και η Γιουβέντους απλά αναμένει μία πρόταση τουλάχιστον 20 εκατομμυρίων για να πει το «ναι».

Μαζί με την Τσέλσι και την Τότεναμ, για τις υπηρεσίες του φαίνεται να ενδιαφέρεται και η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!