Απίστευτο, κι όμως, αληθινό - Ο Λιονέλ Μέσι κρατούσε στα χέρια του ρέπλικα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στους πανηγυρισμούς του τελικού.

Στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε ο Λιονέλ Μέσι στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το τρόπαιο που κρατά δεν είναι το αληθινό.

Τι κι αν πρόκειται, πλέον, για τη δημοφιλέστερη φωτογραφία όλων των εποχών με πάνω από 74.400.000 likes; Ο Λιονέλ Μέσι δεν κρατά το αυθεντικό Παγκόσμιο Κύπελλο στα χέρια του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

Γιατί; Όπως γνωστοποιήθηκε, το επίσημο τρόπαιο αποσύρθηκε από το γήπεδο από τη FIFA μετά τους αρχικούς πανηγυρισμούς, όπως συνηθίζεται. Ακολούθως, αντικαταστάθηκε από ένα αντίγραφου Κυπέλλου, ενώ οι παίκτες της “αλμπισελέστε” φέρεται να μην γνώριζαν την αλλαγή τροπαίων.

Το πρωτόκολλο λέει πως σύμφωνα με τους κανονισμούς το αυθεντικό τρόπαιο παραμένει στην κατοχή της FIFA, ασφαλισμένο στα κεντρικά γραφεία της στη Ζυρίχη, εξαιρουμένων των τελετουργικών απαιτήσεων. Τέτοιες είναι ο γύρος του τροπαίου, οι κύριες κληρώσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA και η τελική παρουσίαση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!