Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, φαίνεται πως δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Γουάν-Μπισάκα.

Ο Άαρον Γουάν-Μπισάκα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως εκμεταλλεύεται στο έπακρο τη δεύτερη ευκαιρία που του έδωσε ο Έρικ τεν Χαγκ. Ο Ολλανδός τεχνικός είπε ότι εμπιστεύεται τον Μπισάκα και το δείχνει έμπρακτα με τις επιλογές του.

Ο Γουάν-Μπισάκα είχε ένα εφιαλτικό πρώτο φιλικό κατά τη διάρκεια του διαλείμματος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο υποδήλωνε ότι η περιθωριοποίησή του δεν θα τελείωνε σύντομα. Ωστόσο, ο Τεν Χαγκ του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης και δεν ζήτησε την απόκτηση αντικαταστάτη του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Μπισάκα είχαν εκδηλώσει αρκετές ομάδες ενδιαφέρον, μεταξύ των οποίων και η Κρίσταλ Πάλας. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Μου αρέσει το υλικό που έχουμε», είπε ο Τεν Χαγκ στο MUTV για την ύπαρξη αρκετών ικανών δεξιών μπακ. «Ο Μπισάκα τα πάει πολύ καλά στα τελευταία παιχνίδια. Αμύνεται πραγματικά σταθερά. Είναι αξιόπιστος στην επίθεση. Έχει ρόλο σε αυτό, συνεισφέρει καλά. Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός για την θέση αυτή στην ομάδα, αλλά επίσης, έχουμε πολλά παιχνίδια να καλύψουμε, οπότε θα τους χρειαστούμε όλους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!