Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως είναι πρόθυμη να τα σκάσει γερά για να φέρει στην Αγγλία τον Ζοάο Φέλιξ ως δανεικό.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να πληρώσει 4 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει τον Ζοάο Φέλιξ ως δανεικό από την Ατλέτικο Μαδρίτης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο επιθετικός θέλει να φύγει από την ισπανική ομάδα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και η Γιουνάιτεντ οδηγεί την κούρσα για την απόκτησή του. Η Relevo αναφέρει ότι εκτός από την αμοιβή, η Γιουνάιτεντ θα πληρώσει πλήρως τους μισθούς του Πορτογάλου διεθνή για το υπόλοιπο της σεζόν αλλά η συμφωνία δεν θα περιελαμβάνει οψιόν αγοράς του.

Ωστόσο, το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων λιρών είναι πολύ χαμηλότερο από την τιμή που ζητά η Ατλέτικο για μια συμφωνία δανεισμού. Οι «ροχιμπλάνκος» φαίνεται να ζητούν περίπου 13 εκατομμύρια ευρώ και γι’ αυτό δεν αποκλείεται ο Ζοάο Φέλιξ να συνεχίσει στο «Μετροπολιτάνο» μέχρι το καλοκαίρι.

Η Γιουνάιτεντ, πάντως, δεν είναι η μόνη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ που έχει πιθανότητες να αποκτήσει τον Ζοάο Φέλιξ, καθώς η Άρσεναλ αναφέρεται επίσης ως υποψήφια μνηστήρας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!  Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!  Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!  Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Τώρα κιόλας λέμε!