Για την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη από τη Σέλτικ κινείται η Μίντιλαντ, όπως αναφέρει η «ΒΤ Sporten» της Δανίας.

Γιώργος Γιακουμάκης και Σέλτικ έχουν σταματήσει οποιαδήποτε επαφή τους γύρω από το νέο συμβόλαιο. Αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί προσπαθεί να «εκμεταλλευτεί» η Μίντιλαντ.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «ΒΤ Sporten» της Δανίας, ο σύλλογος προσπαθεί να «εκμεταλλευτεί» τη διακοπή των συζητήσεων του παίκτη με τους πρωταθλητές Σκωτίας για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας, για να τον εντάξει στο ρόστερ του.

Βέβαια, στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά και στις ενέργειες του εκπροσώπου του παίκτη για να πάει στη Σαουδική Αραβία. «Ο ατζέντης του παίκτη ήταν απασχολημένος τις τελευταίες μέρες συνδέοντάς τον με μια μετακόμιση σε άγνωστη ομάδα στη Σαουδική Αραβία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Γιώργος Γιακουμάκης