Ο Εντέν Αζάρ δεν θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης και η Φενέρμπαχτσε θέλει να κινηθεί για την απόκτησή του.

Η ιστοσελίδα Fichajes αποκαλύπτει πως η Φενέρμπαχτσε θέλει να κινηθεί για την απόκτηση του Εντέν Αζάρ.

Οι επιδόσεις του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήταν οι αναμενόμενες και η «Βασίλισσα» επιθυμεί την αποχώρησή του.

Οι Τούρκοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον δανεισμό του, καλύπτοντας σημαντικό μέρος από τις απολαβές του.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η στάση αλλά και οι βλέψεις του Εντέν Αζάρ. Φέτος έχει παίξει σε έξι ματς, με απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ.

Η τίτλος της ιστοσελίδας αναφέρει πως είναι «η πρόταση που μπορεί να αλλάξει το μέλλον του Εντέν Αζάρ». Άραγε ισχύει;

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!