Η Μαρία Σάκκαρη πέτυχε μια εύκολη νίκη επί της Πάρτιτς με 2-0 σετ και προηγείται η Ελλάδα της Κροατίας με 2-1.

Μία νίκη μακριά από την πρόκριση στα ημιτελικά του United Cup, που θα διεξαχθούν στο Σίδνεϊ βρίσκεται πλέον η Ελλάδα, χάρη στη νίκη της Μαρίας Σάκκαρη επί της Πέτρα Πάρτιτς με 6-3, 6-3 σε 1 ώρα και 39 λεπτά. 

Αν και στον πρώτο αγώνα του τελικού του Περθ ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κροατία, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ηττήθηκε από την Ντόνα Βέκιτς με 6-2, 6-0, εν συνεχεία ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1. Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε με 6-0, 6-7, 7-5 του Μπόρνα Τσόριτς. Με τη νίκη της Σάκκαρη, η Ελλάδα προηγείται με 2-1 και σειρά παίρνει η μάχη ανάμεσα στον Στέφανο Σακελλαρίδη που πήρε ξανά, όπως και χθες τη θέση του Μάικ Περβολαράκη απέναντι στον Μπόρνα Γκόγιο. 

Ιδανικά η Ελλάδα θέλει νίκη του Σακελλαρίδη για να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Σίδνεϊ με 3-1, αλλά ακόμη κι αν οι Κροάτες ισοφαρίσουν σε 2-2, ακολουθεί το μεικτό διπλό, όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη μπορούν να κάνουν ξανά τη διαφορά, απέναντι σε Κόριτς και Βέκιτς. 

Πάντως, η Ελλάδα διατηρεί ελπίδες πρόκρισης και ως η καλύτερη φιναλίστ, σε περίπτωση ήττας στο σύνολο από την Κροατία, καθώς έχει καλό ρεκόρ στις τρεις αναμετρήσεις της μέχρι τώρα στο Περθ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!