Ο Ριβάλντο υποκλίθηκε για ακόμα μία φορά στο μεγαλείο του Πελέ με ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Υπόκλιση-για μία ακόμα φορά- από τον Ριβάλντο στον Πελέ μέσω των social media. Ο Βραζιλιάνος αστέρας, ο οποίος αγωνίστηκε και στην Ελλάδα με τις φανέλες του Ολυμπιακού (2004-07) και της ΑΕΚ (2007-08), πραγματοποίησε ανάρτηση στο Twitter για τον εκλιπόντα μύθο της Βραζιλίας. Ριβάλντο

«Ο Πελέ ήταν ο παίκτης-πρωτότυπο όλων των εποχών και οι υπόλοιποι παίκτες ανεξαιρέτως ήταν μιμητές. Άλλοι μιμήθηκαν λίγο, άλλοι λίγο περισσότερο και υπήρχαν οι πιο τολμηροί, αλλά ήταν αδύνατο γιατί ήταν μια μοναδική φόρμουλα που δεν μπορούσε να αντιγραφεί», έγραφε σήμερα ο διάσημος Βραζιλιάνος παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Βραζιλία το 2002.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!  Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!  Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!  Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!