Ο Παναγιώτης Τσιντώντας ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τον ΠΑΣ Γιάννινα στη νίκη επί της ΑΕΚ και έκανε λόγο για ένα ιδιαίτερο ματς.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας πρωταγωνίστησε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, το οποίο δεν σχολίασε λόγω του κιτρινόμαυρου παρελθόντος του.

Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να ευχαριστήσει τον προπονητή τερματοφυλάκων του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Πλαβούκο, ο οποίος τον βοήθησε αρκετά στα πρώτα του βήματα στον Λεβαδειακό, αλλά και τώρα με την ομάδα των Ιωαννίνων.

«Ήταν ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό. Θέλω να αναφερθώ σε έναν άνθρωπο που με βοήθησε πολύ από την αρχή που έπαιξα στην Α’ Εθνική στον Λεβαδειακό, τον Γιάννη Πλαβούκο. Νιώθω την ανάγκη να το κάνω προσωπικά γιατί ξαναβρεθήκαμε στην ίδια ομάδα και μου έδωσε αυτά που χρειάζομαι για να επανέλθω όσο πιο γρήγορα γίνεται», δήλωσε ο Παναγιώτης Τσιντώτας και πρόσθεσε:

«Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου. Όπως και όλα τα παιδιά που προσπάθησαν 90 λεπτά»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!