Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η κυκλοφορία selfies του Ινφαντίνο με θαυμαστές του έχοντας ως θέα το φέρετρο του Πελέ.

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στα social media κατά του προέδρου της Fifa, Τζιάνι Ινφαντίνο. Αφορμή, οι πόζες και οι selfies που έβγαζε ο ισχυρός άνδρας της Fifa δίπλα στο φέρετρο του Πελέ.

Ο πρόεδρος της FIFA βρέθηκε στο λαϊκό προσκύνημα της σορού του Πελέ για να τιμήσει τη μνήμη του θρυλικού Βραζιλιάνου. Όπως ήταν αναμενόμενο, εντοπίστηκε από Βραζιλιάνους, οι οποίοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ως εδώ, τίποτα επιλήψιμο. Το άκομψο της υπόθεσης ξεκίνησε όταν ούτε ο Ινφαντίνο, ούτε οι… θαυμαστές του, περίμεναν να απομακρυνθούν από τον χώρο και έτσι πολλές selfies βγήκαν με… θέα το φέρετρο του Πελέ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του ίντερνετ. Και μαζί ήρθε το κύμα κατάκρισης του Τζιάνι Ινφαντίνο και των «άμυαλων» που εκμεταλλεύτηκαν ένα τόσο δυσάρεστο γεγονός για να βγάλουν… φωτογραφίες.

Ο πρόεδρος της Fifa έχει μαζέψει αρκετούς αρνητικούς πόντους ήδη από το Μουντιάλ και όλοι τον περιμένουν πλέον στη γωνία. Βέβαια και εκείνος δεν είναι πως αποφεύγει τα λάθη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!