Η Σλοβενική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι εκτός από το φιλικό μεταξύ του αντιπροσωπευτικού της συγκροτήματος με την Eθνική Ελλάδος στο ΟΑΚΑ (04/08) θα υπάρξει δύο μέρες νωρίτερα άλλη μια αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Λιουμπλιάνα.

Χθες (2/1) η ΕΟΚ ανακοίνωσε το φιλικό της Ελλάδας με τη Σλοβενία στο ΟΑΚΑ στις 4 Αυγούστου.

Με ποστάρισμα στα social media, η ομοσπονδία μπάσκετ της Σλοβενίας ανακοίνωσε τη διεξαγωγή φιλικού προετοιμασίας με την Ελλάδα στις 2 Αυγούστου στη Stožice Arena.

Στην αφίσα δεσπόζουν, όπως είναι φυσικό ο Λούκα Ντόντσιτς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! φιλικό