Στο ημίχρονο της αναμέτρησης Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός, η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνου μέσα στη κερκίδα, με αποτέλεσμα οι φίλοι των «πράσινων» να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Απίστευτες καταστάσεις στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς στο ημίχρονο του εν εξελίξει αγώνα ανάμεσα σον Λεβαδειακό και τον Παναθηναϊκό για την 16η αγωνιστική της Super League.

Με το που σφύριξε ο διαιτητής Τσακαλίδης για να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, δυνάμεις της Αστυνομίας (κι ενώ δεν υπήρξε κάποιο επεισόδιο) έριξαν ξαφνικά δακρυγόνα στον πυρήνα των οπαδών του Παναθηναϊκού στις Θύρες 4 και 5.

Δημιουργήθηκε πανικός, με εκατοντάδες οπαδούς να μετακινούνται προς τα δεξιά για να αποφύγουν τα χημικά και πολλούς εξ αυτών να πηδούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να γλιτώσουν από την οσμή και την αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο κι έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, αδυνατώντας να αναπνεύσει κανονικά. Μετά από δέκα λεπτά κι αφού ανέκτησε τις αισθήσεις του κι έκανε προσπάθειες για να σηκωθεί, μπήκε στο γήπεδο ασθενοφόρο το οποίο τον παρέλαβε για να διακομισθεί στο νοσοκομείο. Μετά από 15 λεπτά η κατάσταση ηρέμησε, με τον κόσμο να επιστρέφει στην εξέδρα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός. Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός. Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός.