Η Αλ Νασρ αποκάλυψε πως σε μόλις 48 ώρες έχει πουλήσει περισσότερα από 2 εκατομμύρια φανέλες του Πορτογάλου αστέρα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε τα χέρια με την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας για διετές συμβόλαιο (έως το καλοκαίρι του 2025) και η αραβική ομάδα ετοιμάζεται σήμερα να τον παρουσιάσει μπροστά σε 30.000 φιλάθλους, στην έδρα της, το «Mrsool Park».

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έφθασε χθες αργά το βράδυ στο Ριάντ μαζί με τη σύντροφό του, Χορχίνα Ροντρίγκεζ, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Αλ Νασρ. Να σημειωθεί πως επικρατεί παροξυσμός για τον διάσημο άσο και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ήδη η Αλ Νασρ έχει έχει πουλήσει δύο εκατομμύρια φανέλες με τον αριθμό «7» τελευταίες 48 ώρες, ενώ ετοιμάζεται και δεύτερη παρτίδα προκειμένου να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση!

Οσον αφορά το ντεμπούτο του, αν και δεν έχει συμφωνηθεί ακόμη ημερομηνία σχετικά με την πρώτη εμφάνιση του, ο Πορτογάλος σταρ θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Αλ Νασρ με την Αλ Ταϊ για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας την Πέμπτη 5/1. Στη συνέχεια, ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αλ Σαμπάμπ (14/1) και το εντός έδρας παιχνίδι με την Ετιφάκ στις 21/1.

Να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του 37χρονου Πορτογάλου σούπερ σταρ θα έχει διάρκεια 2,5 χρόνια και θα του αποφέρει συνολικά το αστρονομικό ποσό των 500 εκατ. ευρώ! Στην όλη συμφωνία περιλαμβάνονται βεβαίως και η εκμετάλλευση του προφίλ του Κριστιάνο Ρονάλντο και τα εμπορικά έσοδα, με το «καθαρό» συμβόλαιό του να φτάνει τα 70 εκατ. ευρώ ετησίως.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!