Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για τη μετάβαση από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό στη Σερβία και στην Παρτίζαν.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για τη μετάβαση από την Ελλάδα στη Σερβία, τα κοινά στοιχεία ανάμεσα στις δύο χώρες αλλά και στο πως τον φωνάζει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου στην ιστοσελίδα 24sedam:

Για τη μετάβαση στη Σερβία από το τριφύλλι:

«Μιλώντας για τη ζώνη ασφαλείας, δεν εννοώ ότι περνάω άσχημα εδώ. Αλλά για την αλλαγή που έγινε. Αν είχα μείνει στον Παναθηναϊκό, όπου αγωνίστηκα για τέσσερα χρόνια, θα υπήρχε μία συνέχεια, ενώ στην Παρτίζαν έγινε μία αλλαγή. Αλλά η αγάπη από τον κόσμο, οι ελληνικές σημαίες στο γήπεδο, όσα μου λέει ο κόσμος και η αγάπη που λαμβάνω γενικότερα, είμαι ευγνώμων γι’ αυτό».

Για τη Σερβία και τη Ελλάδα:

«Όταν έπαιζα στην Ελλάδα, όποιον Σέρβο είχα συμπαίκτη, όπως τον Μιλουτίνοφ ή τον Νέντοβιτς, γινόμασταν αμέσως οι καλύτεροι φίλοι. Οι κουλτούρες μας είναι τόσο όμοιες και αισθάνομαι το ίδιο και εδώ. Όταν κοιτάζω την κουλτούρα και τους ανθρώπους αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Είμαι τόσο χαρούμενος γι’ αυτό».

Για το πως τον αποκαλεί ο Ομπράντοβιτς:

«Γιάννη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ιωάννης Παπαπέτρου