Η Τσέλσι είναι κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Γιόσιπ Γιουράνοβιτς από την Σέλτικ με εντολή του Πότερ.

Η Τσέλσι είναι κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Γιόσιπ Γιουράνοβιτς. Ο Γκρέιαμ Πότερ έχει ζητήσει από τη διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου την απόκτηση ενός παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας και έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Κροάτη άσου από τη Σέλτικ.

Ο 26χρονος διεθνής μπακ, που πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις με την εθνική Κροατίας στα τελικά του Μουντιάλ, ήδη έχει συμφωνήσει με την αγγλική ομάδα και απομένει η συναίνεση των πρωταθλητών Σκωτίας, για μια μεταγραφή που δεν θα ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ.

Έντσο Φερνάντες: Ο προπονητής της Μπενφίκα επιβεβαίωσε πως θα φύγει!

Ο Έντσο Φερνάντες έκλεψε την παράσταση στο Μουντιάλ 2022, όπου αναδείχθηκε καλύτερος νεαρός ποδοσφαιριστής της κορυφαίας διοργάνωσης. Τόσο πριν, όσο και -κυρίως- μετά τον θρίαμβο της εθνικής Αργεντινής στο Κατάρ, ο μέσος της Μπενφίκα, αποτελεί μεταγραφικό στόχο των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του, έχουν δείξει η Παρί Σεν Ζερμέν, η Λίβερπουλ, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Σίτι, η Τότεναμ, αλλά η Τσέλσι είναι πιο κοντά στην απόκτηση του.

Οι διοικούντες την ομάδα του Λονδίνου πρότειναν για την απόκτηση του 21χρονου Αργεντινού, ένα ποσό κοντά στα 100 εκατ. ευρώ, την ώρα που η Μπενφίκα, τον απέκτησε έναντι μόλις 18 εκατ. ευρώ και έχει ορίσει την ρήτρα αποδέσμευσης στα 120 εκατ. ευρώ.

Την αποχώρηση του νεαρού σταρ επιβεβαίωσε ουσιαστικά ο τεχνικός της πορτογαλικής ομάδας, Ρόγκερ Σμιντ:

«Ναι είναι πιθανό να φύγει τις επόμενες εβδομάδες. Ο Έντσο Φερνάντες είναι σπουδαίο ταλέντο. Φυσικά και δεν θα σταθούμε εμπόδιο στην καριέρα του», τόνισε σχετικά ο Γερμανός τεχνικός των «αετών» της Λισαβόνας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!