Ηττα στις λεπτομέρειες υπέστη η Δέσποινα Παπαμιχαήλ με 2-1 από την Άλισον Βαν Ούτβανκ στην πρώτη αναμέτρηση κόντρα στο Βέλγιο.

Το Βέλγιο προηγείται με 1-0 στην αναμέτρηση απέναντι στην Ελλάδα για το United Cup. Η  Δέσποινα Παπαμιχαήλ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά ηττήθηκε με 2-1 σετ (5-7. 6-2, 3-6) από την Άλισον Βαν Ούτβανκ. 

Απέναντι στο Ν.72 του κόσμου η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν εξαιρετική, αλλά στο τέλος δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση. 

Τσιτσιπάς – Γκοφάν 2-0: Εύκολη νίκη για την Ελλάδα που ισοφάρισε το Βέλγιο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικό απέναντι στον Νταβίντ Γκοφάν και έφτασε σε μία άνετη νίκη με 2-0 σετ (6-3, 6-2).

Ο Έλληνας πρωταθλητής έφτασε πρώτος σε break παίρνοντας προβάδισμα 3-1. Ο Γκοφάν ισοφάρισε σε 3-3 αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν… μάσησε και έσβησε κάθε αντίσταση φτάνοντας στο 1-0 σετ.

Στο δεύτερο σετ, ο Τσιτσιπάς κατάφερες να σβήσει break-point του Γκοφάν (15/40) και στη συνέχεια έσβησε ένα ακόμα ισοφαρίζοντας σε 2-2. Στη συνέχεια, μάλιστα, έκανε και το break, παίρνοντας προβάδισμα, το οποίο και διατήρησε μέχρι τέλους για το 6-2 και 2-0 σετ.

Η νίκη του Τσιτσιπά έφερε την ελληνική ομάδα ακόμα πιο κοντά στην πρωτιά του ομίλου και στον τελικό του Περθ, καθώς χρειάζεται ακόμα μια νίκη στις συνολικά τρεις αναμετρήσεις της Τρίτης (3/1).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!