Έρευνα της Νότιγχαμ Φόρεστ για ομοφοβικά συνθήματα στο ματς με την Τσέλσι κατά των οπαδών των «μπλε» του Λονδίνου.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε γνωστό ότι ερευνά τους ισχυρισμούς για ομοφοβικά συνθήματα σε οπαδούς της Τσέλσι κατά τη διάρκεια της χθεσινής ισοπαλίας (1-1) στην «Πρέμιερ Λιγκ» στο «Σίτι Γκράουντ».

«Ο σύλλογος γνωρίζει αναφορές σχετικά με συνθήματα που απευθύνθηκαν σε οπαδούς της Τσέλσι από μια μειοψηφία οπαδών σήμερα (σ.σ: χθες) το απόγευμα και δεν εγκρίνει κανένα είδος μεροληπτικής ή προσβλητικής συμπεριφοράς. Το θέμα θα διερευνηθεί πλήρως», ανέφερε ο Νότιγχαμ Φόρεστ».

Η ομάδα υποστηρικτών ΛΟΑΤΚΙ+ της Νότιγχαμ Φόρεστ δήλωσε ότι «αυτό που συνέβη ήταν ντροπή. Από όλους τους γνήσιους φιλάθλους της Νότιγχαμ Φόρεστ, αποδεχτείτε τη συγγνώμη μας». «Βαρεθήκαμε να προσπαθούμε να εξηγήσουμε στους αμόρφωτους γιατί αυτό είναι λάθος σε όλα τα επίπεδα, αλλά δεν έχουμε κουραστεί να αγωνιζόμαστε για την ισότητα και την ένταξη».

Η ομάδα υποστηρικτών ΛΟΑΤΚΙ+ του λονδρέζικου κλαμπ Chelsea Pride, περιέγραψε τα συνθήματα ως «έγκλημα μίσους»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!