Διαγνώστηκε με καρκίνο σε λαιμό και στο στήθος η θρυλική τενίστρια και κάτοχος 18 grand slam, Μαρτίνα Ναβρατίλοβα.

Η 18 φορές κάτοχος Grand Slam Μαρτίνα Ναβρατίλοβα διαγνώστηκε με καρκίνο του λαιμού και του μαστού. Η 66χρονη, η οποία κέρδισε το Wimbledon εννέα φορές, δήλωσε ότι διαγνώστηκε με τις δύο μορφές καρκίνου μετά τη διαπίστωση ενός διογκωμένου λεμφαδένα στο λαιμό της το Νοέμβριο.

Η ίδια ανακοίνωσε τα νέα μέσω των Times και εξέδωσε επίσημο δελτίο τύπου με το οποίο ορκίστηκε να καταπολεμήσει τον καρκίνο. «Αυτό το διπλό χτύπημα είναι σοβαρό, αλλά εξακολουθεί να θεραπεύεται. Ελπίζω σε μια ευνοϊκή έκβαση. Θα με ταλαιπωρήσει για λίγο καιρό, αλλά θα παλέψω με ό,τι έχω».

Εκπρόσωπος της Ναβρατίλοβα πρόσθεσε στη συνέχεια ότι «και οι δύο αυτοί καρκίνοι είναι σε πρώιμο στάδιο προς στιγμήν». Τα ανησυχητικά νέα έρχονται 13 χρόνια αφότου η μεγάλη τενίστρια ολοκλήρωσε σειρά θεραπειών για καρκίνο του μαστού.

Η γεννημένη στην Τσεχία Αμερικανίδα – νικήτρια 59 τίτλων Grand Slam στα μονά και διπλά, δεν θα ταξιδέψει πλέον για το Australian Open αυτού του μήνα στη Μελβούρνη, όπου επρόκειτο να εργαστεί ως τηλεοπτική σχολιάστρια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!