Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε επίσημα ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ποδοσφαίρου και μπορεί να αγοράσει... τα πάντα με το νέο του μισθό.

Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, ο οποίος αύριο θα παρουσιαστεί επίσημα στο «Mrsool Park» μπροστά σε 30.000 φιλάθλους, εξακολουθεί να προκαλεί συζητήσεις σε όλο τον κόσμο.

Ο CR7, μετά το «διαζύγιό» του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία, συμφωνόντας να εισπράξει 500 εκατομμύρια ευρώ έως το 2025!

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς ο CR7 θα λαμβάνει πάνω από 16,6 εκατομμύρια ευρώ το μήνα, ή 555.000 ευρώ την ημέρα, 23.000 ευρώ την ώρα και 385 ευρώ το λεπτό!

Από ιδιωτικά τζετ μέχρι υπεραυτοκίνητα που ανήκαν σε μεγάλους αστέρες του κινηματογράφου, ρολόγια και επώνυμες σαμπάνιες αυτά είναι, σύμφωνα με την ιταλική αθλητική εφημερίδα «Corriere dello Sport», εκείνα τα πράγματα που θα μπορούσε να αγοράσει ο Ρονάλντο με έναν τόσο πλούσιο μισθό όσο ο δικός του:

Με τιμή καταλόγου περίπου 9 εκατ. ευρώ, ο Πορτογάλος θα μπορούσε να αγοράζει σχεδόν δύο Embraer Phenom 300 το μήνα. Είναι ένα ελαφρύ αεριωθούμενο αεροσκάφος εξοπλισμένο με όλες τις πολυτελείς ανέσεις: διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο, συστήματα κλιματισμού, φωτισμό καμπίνας LED και διαθέτει άφθονο χώρο αποσκευών. Το κομψό εσωτερικό, όπως και η ίδια η καμπίνα, σχεδιάστηκε από την BMW Designworks USA.

Επίσης για να κάνει τις βόλτες του, τι καλύτερο μέσο μεταφοράς από μια λαμπερή Ferrari California. Όχι οποιαδήποτε αλλά αυτή που ανήκε στον αστέρα του κινηματογράφου Αλέν Ντελόν. ΗFerrari 250 GT Spyder California SWB, πουλήθηκε το 2015 στη δημοπρασία του Παρισιού Artcurial για 16,3 εκατομμύρια ευρώ, όσος είναι ο μηνιαίος μισθός του Ρονάλντο.

Ο χρόνος είναι πολύτιμος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Τόσο πολύτιμος που μπορεί να τον…μετράει με ένα κομψό Rolex Yacht Master.

Μάλιστα, έχει τη δυνατότητα να αγοράζει ένα κάθε μία ώρα αντί του ποσού των 23.000 ευρώ.

Για να το γιορτάσει μπορεί επίσης να αγοράζει τη διάσημη σαμπάνια Dom Perignon 2012 , που το κόστος της ξεπερνά τα 170 ευρώ. Ο CR7 θα μπορούσε να αγοράσει δύο ανά λεπτό.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Σε γειτονιά εκατομμυριούχων στο Ριάντ

Πέρα από τα σχόλια, τις ειρωνείες και τις επικρίσεις για την επιλογή του Πορτογάλου, συνεχίζουν να προκύπτουν νέες λεπτομέρειες για τη «νέα ζωή» του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος, όπως αναφέρει η «Sun», βρίσκεται στο τελικό στάδιο της επιλογής για το σπίτι του στο Ριάντ.

Η πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας περιλαμβάνει πολλές γειτονιές εκατομμυριούχων. Από όλα αυτά, τα δύο κύρια ως πιθανό νέο σπίτι για τον Ρονάλντο και την οικογένειά του φαίνεται να είναι η Al Muhammadiyah, το οποίο διαθέτει μια απίστευτη νυχτερινή ζωή και τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, ή το Al Nakheel, μια περιοχή που περιέχει τα καλύτερα διεθνή σχολεία για την εκπαίδευση των παιδιών της.

Και οι δύο περιοχές βρίσκονται κοντά στο στάδιο Al Nassr, κάποτε γνωστό ως King Saud University Stadium. Επιπλέον, αυτές είναι δύο ιδανικές γειτονιές για τους Δυτικούς.

Ένα από τα σπίτια που αξιολογήθηκαν από την Sun, ως πιθανή νέα κατοικία του Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι ένα τεράστιο αρχοντικό οκτώ υπνοδωματίων, με πισίνα, αίθουσα υποδοχής με δυνατότητα καταρράκτη, καθώς και τρεις μικρότερες βίλες για τους επισκέπτες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!