Το Debut.gr «εγκαινιάζει» μία νέα κατηγορία Podcast με τίτλο «Έλα να πάμε στο νησί». Γιώργος Παπαϊωάννου και Κώστας Ιωάννου παίρνουν από ένα μικρόφωνο και σχολιάζουν όλα όσα συμβαίνουν στο... νησί.

«ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙΙΙ»

Τον Σαλάχ τον παίρνει ο Γιώργος, τον Ντε Μπρόινε ο Κώστας. Τον Κλοπ τον παίρνει ο Γιώργος, τον Πεπ τον παίρνει ο Κώστας.

Τι σχέση έχει το summer hit του FY με την Premier League; ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Αυτό δεν εμποδίζει όμως τον Γιώργο Παπαϊωάννου και τον Κώστα Ιωάννου να πάρουν από ένα μικρόφωνο και να σχολιάσουν όσα συμβαίνουν στο… νησί. Εσείς σίγουρα είστε καλεσμένοι. Α! Φέρτε και τους φίλους σας μαζί!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Έλα να πάμε στο νησί Έλα να πάμε στο νησί Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!