Ο Θοδωρής Καρυπίδης βρέθηκε στην προπόνηση του Άρη την Κυριακή το μεσημέρι.

Την πρώτη προπόνηση του 2023 πραγματοποίησε σήμερα (1/1) ο Άρης. Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, ο οποίος βρέθηκε στο προπονητήριο μαζί με τον γιο του.

Ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ αντάλλαξε ευχές με όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και βρέθηκε κοντά τους ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Θοδωρής Καρυπίδης Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!