Πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν πως οι μόνες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αποδεσμεύτηκε από τους Ντάλας Μάβερικς και πλέον θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του στην Ευρώπη μετά την αποχώρηση του από το ΝΒΑ.

Φυσικά ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και αμέσως έδειξε πως θέλει να κινηθεί σε αυτή την κατεύθυνση. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν παίζουν μόνοι τους. Η Φενέρμπαχτσε είναι μία ακόμα ομάδα που θέλει να εντάξει στο ρόστερ της τον Έλληνα παίκτη. Παράλληλα, είχε ακουστεί τόσο το όνομα της Μονακό όσο και της Παρτίζαν.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Τούρκο δημοσιογράφο, Γιαγκίζ Σαμπουντζιογλού, στο κυνήγι της απόκτησής του έχουν απομείνει πλέον μόνο οι «ερυθρόλευκοι» και η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη!

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μάλιστα φέρεται να έχει απορρίψει πρόταση ύψους 1,2 εκατ. ευρώ της Μονακό έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Πλέον σύμφωνα με τους Τούρκους ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε είναι οι δύο ομάδες που δίνουν «μάχη» για να το κάνουν δικό τους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!