Ο πρόεδρος της Μπράιτον έκοψε την όρεξη απ' όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη τονίζοντας πως ο ΜακΆλιστερ δεν είναι για πώληση.

Ο CEO της Μπράιτον, Πολ Μπάρμπερ, έκοψε τη φόρα σε διάφορους συλλόγους σε όλη την Ευρώπη και αποκάλυψε ότι ο σύλλογος δεν σκοπεύει να πουλήσει κανένα από τα πολύτιμα περιουσιακά του στοιχεία στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όπως αναφέρει η Express.

Οι Αλέξις ΜακΆλιστερ, Μόισες Καϊσέδο και Ρόμπερτ Σάντσες έχουν συνδεθεί με μεταγραφές σε διάφορες ομάδες της Ευρώπης κατά καιρούς, αλλά δεν έχουν καμία πρόθεση να πουλήσουν.

Απαντώντας στις φήμες ότι η Μπράιτον έχει “προσφέρει” παίκτες σε άλλους συλλόγους, ο Μπάρμπερ δήλωσε: «Δεν έχουμε προσφέρει κανέναν σε κανέναν και δεν σκοπεύουμε να το κάνουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!