Στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τέθηκε ο Χουάνκαρ.

Από τα ρεβεγιόν, στο… γήπεδο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πέρασαν ένα 24ωρο ξεκούρασης κι άλλαξαν χρόνο μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, όμως από το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς επέστρεψαν στο “Γ. Καλαφάτης”, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει του πολύ σημαντικού εκτός έδρας αγώνα της Τρίτης (3/1), με τον Λεβαδειακό για την 16η αγωνιστική της Super League. Η καλή “είδηση” για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν η παρουσία του Χουάνκαρ στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Ο Ισπανός μπακ, που ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης επί δύο μέρες λόγω μυϊκών ενοχλήσεων που κουβαλούσε απ’ τον αγώνα με τον ΟΦΗ, προπονήθηκε σε φουλ ένταση και υπολογίζεται κανονικά πλέον για το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Για δεύτερη σερί μέρα προπονήθηκε σε φουλ ρυθμό κι ο νεοαποκτηθείς Τιμοτέους Πούχατς, ο οποίος αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του παιχνιδιού με την βοιωτική ομάδα.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού κυλάει χωρίς προβλήματα, πέραν των μόνιμων απουσιών των Αϊτόρ, Τρουιγιέ, Γκάνεα, Φρόκου. Το πρόγραμμα της Κυριακής (1/1) περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Χουάνκαρ