Ο Γκάρι Νέβιλ μίλησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τη μεταγραφή στην Αλ Νασρ.

Ο Γκάρι Νέβιλ μίλησε για την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του. 

Ο πρώην συμπαίκτης του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχολίασε τη μετακίνηση του Πορτογάλου σταρ στην Σαουδική Αραβία και την χαρακτήρισε “θλιβερό τέλος”. 

«Με τον Κριστιάνο είχα την αίσθηση ότι ήθελε να συνεχίσει να παίζει σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τουλάχιστον για το υπόλοιπο αυτής της σεζόν. Στόχος του ήταν να πετύχει περισσότερα γκολ. Θα προτιμούσε να βρει μια ομάδα Champions League. Πιστεύω ότι αυτή η προσφορά είναι εκπληκτικά μεγάλη.

»Προφανώς κανείς άλλος σύλλογος από την Ευρώπη δεν του προσέφερε αυτά τα χρήματα και για αυτό επέλεξε να πάει στην Αλ Νασρ. Ωστόσο, είναι ένα θλιβερό τέλος. Όπως φαίνεται δεν θα δούμε ξανά τον Ρονάλντο να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο» ήταν το μήνυμα του Γκάρι Νέβιλ, μετά την ανακοίνωση του Κριστιάνο να συνεχίσει για την επόμενη διετία στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!