Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για τον αγώνα και την ισοπαλία με την Έβερτον τονίζοντας πως η Μάντσεστερ Σίτι ήταν καλύτερη της αντιπάλου της.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα επέμεινε ότι η Μάντσεστερ Σίτι ήταν καλή απέναντι στην Έβερτον παρά το απογοητευτικό 1-1 το Σάββατο.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι ήταν εμφανώς απογοητευμένος στη συνέντευξη που παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα μετά την ισοπαλία στην έδρα της Έβερτον, αλλά υποστήριξε ότι η ομάδα του ήταν άτυχη που δεν νίκησε τους “Toffees”.

Οι πρωταθλητές έχουν πλέον χάσει περισσότερο έδαφος από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Οι κανονιέρηδες είναι πλέον μπροστά επτά βαθμούς από τους “πολίτες” και βάζουν πλώρη για πρωτάθλημα. Γκουαρντιόλα

Η ομάδα του Αρτέτα νίκησε έστω και με άγχος τη Μπράιτον εκτός έδρας και έκανε Πρωτοχρονιά στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Οι «πολίτες» κυνηγούν ξανά τους Λονδρέζους με την ελπίδα πως θα στραβοπατήσουν σε κάποια από τις επόμενες αναμετρήσεις τους για να μπορέσουν να τους πλησιάσουν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!