Ο Κέβιν Πάντερ μίλησε για τη σχέση του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς αλλά και το κλίμα που επικρατεί στα γήπεδα της Ελλάδας και της Σερβίας.

Για τη συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν μίλησε ο Κέβιν Πάντερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κέβιν Πάντερ:

«Έχουμε εξαιρετική σχέση. Είναι ένας καταπληκτικός προπονητής και άνθρωπος. Κάποιες φορές εκνευρίζει ο ένας τον άλλο. Σίγουρα, θα συμβεί κι αυτό. Είμαι βέβαιος πως γίνεται έξαλλος με κάποιες αποφάσεις μου στα παιχνίδια, αλλά κι εγώ το ίδιο. Εκείνος βλέπει κάποια πράγματα από μια οπτική που δεν τα βλέπω εγώ και το αντίστροφο. Όμως έχουμε μια ειλικρινή σχέση, μια πραγματικά πολύ καλή σχέση. Πρωί ή βράδυ, μπορώ πάντα να τον πάρω τηλέφωνο και να του μιλήσω για οτιδήποτε. Για μπάσκετ, για τη ζωή, για τα πάντα. Ο Ομπράντοβιτς είναι πάντα εκεί για μένα και αυτό είναι κάτι που πραγματικά εκτιμώ».

Όσο για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στα γήπεδα της Ελλάδας και της Σερβίας:

«Σερβία και Ελλάδα είναι ξεχωριστές σε ό,τι αφορά στους οπαδούς και τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Η πίεση είναι διαφορετική. Έπαιξα και στην Ιταλία, που είναι ένα καλό πρωτάθλημα, αλλά εκεί τα πράγματα είναι πιο χαλαρά. Δεν υπάρχει δράμα, δεν υπάρχει πίεση, δεν σε περιμένουν δημοσιογράφοι μετά από κάθε ματς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!