Η Γιουβέντους θέλει να κάνει πράξη το deal της χρονιάς και προσφέρει τον Βλάχοβιτς στην Άρσεναλ για να της δώσει τον Σάκα.

Η Γιουβέντους πάει να κάνει την ανταλλαγή της χρονιάς με την Άρσεναλ. Ειδικότερα, σύμφωνα με το Calciomercatoweb, η Γιουβέντους σχεδιάζει πρόταση ανταλλαγής με την ελπίδα να φέρει τον Μπουκάγιο Σάκα στην Ιταλία, με αντάλλαγμα τον Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Ο Άγγλος επιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Άρσεναλ και η Γιουβέντους θέλει να υπογράψει τον νεαρό για να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή.

Με τη Γιούβε να υποφέρει από οικονομική δυσπραγία, οι Ιταλοί δεν μπορούν να «ματσάρουν» τις οικονομικές απαιτήσεις των Λονδρέζων. Έτσι, η μοναδική περίπτωση να τους πείσουν να πουν το «ναι», είναι με την προσφορά έμψυχου δυναμικού.

Γι’ αυτό και σκέφτονται πολύ σοβαρά να προσφέρουν τον Βλάχοβιτς στην Άρσεναλ. Η “Γηραιά Κυρία” γνωρίζει το ενδιαφέρον των Λονδρέζων για τον Σέρβο επιθετικό και ως εκ τούτου τον προσθέτει στη συμφωνία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!  Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!