Η Μπαρτσελόνα και ο Τσάβι θέλουν τον Ζορζίνιο για αντικαταστάτη του Σέρχιο Μπουσκέτς το προσεχές καλοκαίρι που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα της SPORT, η Μπαρτσελόνα έχει βάλει ξανά στο στόχαστρο τον κάτοχο του Euro 2020 Ζορζίνιο από την Τσέλσι.

Ο βετεράνος μέσος πλησιάζει στο τέλος του συμβολαίου του στο Στάμφορντ Μπριτζ και θα μπορούσε να αλλάξει προορισμό το καλοκαίρι.

Με τον Τσάβι να θέλει να αντικαταστήσει τον Μπούσκετς με έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή όπως ο Ισπανός, ο Ζορζίνιο θα μπορούσε να είναι μια ιδανική υπογραφή για τους «μπλαουγκράνα». Μπαρτσελόνα

Ωστόσο, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Ζορζίνιο δεν σκέφτεται καμία άλλη ομάδα εκτός της Νάπολι. Ο Ιταλός αστέρας θέλει ναι, μεν, να φύγει από την Τσέλσι, αλλά ο μόνος του στόχος είναι η επιστροφή στην Serie A και τη Νάπολι. Εκεί νιώθει οικεία, όπως ανέφερε εκπρόσωπός του, και δεν θέλει να «ρισκάρει» να χάσει χρόνο με την προσαρμογή του σε άλλο πρωτάθλημα. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!