Ο Βίρτζιλ Βαν Ντάικ εκθείασε τον Κόντι Γκάκπο αλλά προειδοποίησε τους οπαδούς της Λίβερπουλ να του δώσουν χρόνο.

Ο Βίρτζιλ Βαν Ντάικ μετρίασε τις προσδοκίες ότι ο Ολλανδός συμπαίκτης του Κόντι Γκάκπο θα αποδώσει τα μέγιστα αμέσως μετά την ένταξή του στη Λίβερπουλ από την PSV.

Ο κεντρικός αμυντικός επέμεινε ότι ο Γκάκπο – ο οποίος παρουσιάστηκε ως παίκτης της Λίβερπουλ μετά τη μετακίνησή του από την PSV ύψους 44 εκατομμυρίων λιρών την Τετάρτη – θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της Premier League και δεν θα δείξει απαραίτητα αμέσως την καλύτερη φόρμα του, έχοντας πρωταγωνιστήσει στην Eredivisie την περίοδο 2022-23 και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Μιλώντας στο Sky Sports, ο Βαν Ντάικ δήλωσε: «Ας ελπίσουμε ότι θα συνεισφέρει πολλά. Ένας καλός παίκτης, καλό παιδί και προφανώς ξέρω πώς είναι να έρχεσαι τον Ιανουάριο. Πρέπει να του δώσουμε χρόνο, είμαι πολύ σίγουρος ότι οι οπαδοί της Λίβερπουλ θα του δώσουν χρόνο, είμαστε οικογένεια και οι πραγματικοί θα τον στηρίζουν πάντα. Πρέπει να κρατήσει το κεφάλι του κάτω, ό,τι κι αν συμβεί, να παλέψει, να απολαύσει τη στιγμή και να είναι σημαντικός για την ποδοσφαιρική ομάδα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!