Η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε πως ανυπομονεί να ξεκινήσει το Australian Open, ενώ υπογράμμισε πως η Ελλάδα είναι ένας από τους λόγους που θέλει να παίζει τένις!

Η Μαρία Σάκκαρη, με αφορμή την έναρξη του Australian Open, δήλωσε πως η Ελλάδα είναι ένας από τους λόγους που παίζει τένις και πως κάθε φορά που κερδίζει εκείνη, κερδίζει και η χώρα μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη:

«Είναι πάντα ωραίο να επιστρέφω στη Μελβούρνη. Την αισθάνομαι σαν το δεύτερο σπίτι μου, λόγω της μεγάλης ελληνικής κοινότητας. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το τουρνουά. Η χώρα μου είναι ένας από τους λόγους που παίζω τένις και γιατί θέλω να κερδίζω. Όταν κερδίζω εγώ, κερδίζει και η Ελλάδα.

Λατρεύω το πάθος των Ελλήνων εδώ. Μου αρέσει πολύ να παίζω μπροστά τους. Έχω μεγαλώσει με ένα όνειρο. Είμαι εδώ, είμαι υγιής και κάνω αυτό που αγαπώ. Δεν υπάρχει λόγος να μην είμαι ευτυχισμένη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Μαρία Σάκκαρη